Acana Classic Red 17 kg

Acana Classic Red 17 kg

Cikkszám: 002270
24 930 Ft.

Az ACANA Classic red teljesértékű és biológiailag kiegyensúlyozott táplálék bármely fajtájú és korú kutya számára, bárány-, marha- és sertéshússal.
A táp nagy mennyiségben tartalmaz friss vagy szárított, szabad tartásból származó bárányhúst, Angus marhahúst, Yorkshire sertéshúst és napon érett gyümölcsöt és zöldséget. Nem tartalmaz magas glikémiás gabonát, tele van tápláló állati fehérjékkel és omega 3 zsírsavakkal, aminek köszönhetően kutyájának csúcsformát biztosít.Az ACANA CLASSICS tápok nagy mennyiségű friss vagy nyershúsban bővelkednek, gabonatartalom nélkül. A csirkék, a pulykák és a tojások a helyi gazdák szabad tartásaiból származnak. A hering, a lepényhal és a tőkehal a Csendes-óceán északi, kanadai vizeiből, az Angus marhahús, a bárányhús és a sertéshús pedig a helyi farmokról származik. A felhasznált dehidratált hús állati fehérjék gazdag forrásaként szolgál. A táp a "teljes zsákmány" módszerrel készül, amikor felhasználják az adott állat húsát, szerveit, csontjait és porcjait természetes arányban a maximális tápérték elérése érdekében, szintetikus adalékanyagok használata nélkül. A szénhidráttartalma maximum 30%. A CLASSICS tápok csak 5 - 6 kiegészítőt tartalmaznak, mégpedig A, B5, D3, E vitamint, kolint, cinket és rezet. A válogatós kutyusoknak is megfelelő a friss máj használatának köszönhetően, amely fagyasztással szárított és a kivonata kerül a tápba.ÖSSZETÉTEL: Dehidratált bárányhús (23%), hasított zab (22%), friss angus marha (5%), friss sertéshús (5%), bárányzsír (5%), egész vöröslencse, egész zöldborsó, egész zöldlencse, nyers bárányhús (4%), egész zab, friss marhamáj (2%), dehidratált sertéshús (2%), heringolaj (2%), friss sertésmáj (2%), egész garbanzó bab, egész sárgaborsó, napon szárított lucerna, lencserost, friss marhabendő (1%), szárított barnamoszat, friss úritök, friss pézsmatök, friss paszternák, friss káposzta, friss spenót, friss sárgarépa, piros ízletes alma, friss Bartlett körte, fagyasztva szárított marhamáj (0,1%), friss tőzegáfonya, friss kék áfonya, cikóriagyökér, kurkumagyökér, máriatövis, bojtorjángyökér, levendula, orvosi ziliz gyökér, csipkebogyó.

Analitikus összetevők: Fehérjék 29%, Zsírok 17%, Nyershamu 7,5%, Nyersrostok 5%, Nedvesség 12%, Kalcium 1,5%, Foszfor 1,1%, Omega-6 2,5%, Omega-3 0,8%, DHA 0,15%, EPA 0,15%, Glükózamin 600 mg/kg, Kondroitin 800 mg/kg
Címkék