Acana Regional Ranchlands cat 5.4kg

Acana Regional Ranchlands cat 5.4kg

Cikkszám: 002472
15 730 Ft.

#Macska#1-8 éves korig#Közepes kiszerelés#SzárazeledelKanada Alberta tartományában számtalan hatalmas alapterületű rancs található, ahol sokféle vörös húst adó állatot tenyésztenek rideg tartásban.

Az EgészPréda arányaiban érkező friss Angus marhahúst, a fűvel táplált bárányt, a Yorkshire sertést és a préribölényt kiegészítjük vad süllővel a tökéletes ízharmónia érdekében.

Az alacsony szénhidráttartalmú és fehérjékben bőséges ACANA Ranchlands jelentősen hozzájárul bármely fajtájú macska kiváló kondíciójához az összes életszakaszban.

Az ACANA Ranchlands nem tartalmaz növényi fehérjekivonatokat, a felhasznált alapanyagok 75 %-a hús.

A húsok egyik fele (1/2) friss, a másik fele szárított. A felhasznált állati alapanyagok emberi fogyasztásra alkalmasak.

Az ACANA Ranchlands ötféle húsból készül, arányainak megfelelően a húsok mellett belsőségeket és porcokat is tartalmaz a termék.

Angus marha – hús, máj, vese és porc frissen a környező rancsokról.
Fűvel táplált bárány – hús, bendő és porc frissen a környező rancsokról.
Yorkshire sertés – friss hús, friss máj és porcok a környező rancsokról.
Préribölény – egészben és frissen a környező rancsokról.
Vadon fogott süllő – egészben és frissen Kanada északi tavaiból.

Az ACANA Ranchlands a húsok mellet tartalmaz belsőségeket és porcokat, megfelelve az egész préda táplálási koncepciónak, így a tápanyagokat döntően természetes formában kapja meg a macska, ezért radikálisan csökkenthető a felhasznált táplálék-kiegészítők száma.
Címkék