Kedves Vásárlóink!   

Akár telefonon, akár emailben, akár a webshopon keresztül adja le a rendelését, a lentebb látható táblázat alapján, kiszállítási díj kerül felszámításra. Ez egy egyszeri díj, mely az összesítő dokumentumon szerepelni fog!

A garantált kiszállítási idő: 7 munkanap, a kiszállítási pont elhelyezkedésétől függűen. Természetesen cégünk mindig a gyors kiszolgálásra törekszik, hogy minél inkább kedvezhessünk Ügyfeleinknek. Ez azt jelenti, hogy az esetek túlnyomó többségében a rendelt cikkek 1-3 munkanapon belül megérkeznek a címzetthez.

Az áraink forintban értendők és az áfát tartalmazzák! 

Az aktuális rendelések súlyáról tájékoztatást adunk a rendelés visszaigazolásakor telefonon, kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre egyéb felmerülő kérdések esetén is! 

Kiszállítási díjak, súlytáblázat:

0,1 - 5 kg

3030 Ft

5,1 - 15 kg

3630 Ft

15,1 - 25 kg

5748 Ft

25,1 - 50 kg

0 Ft

 

A rendelés menete:

1. A kívánt termékek kiválasztása, rendelés véglegesítése, hozzánk eljuttatása (akár telefonon, akár emailben, akár webshopunkon keresztül)!

2. Visszaigazolás a részünkről, telefonon, a gyorsabb ügyintézés érdekében. 

3. A megrendelt termékek kézbesítése.

4. Átvétel, fizetés, elégedett mosoly a Kedves Vásárló részéről!

 
 

Észrevétele fontos számunkra! Kérjük, bármilyen panasz, észrevétel esetén, melyet jelezne nekünk, hívja telefonon a +36-30-655-99-45 számú telefonszámot, vagy írjon emailt az info@nmckft.hu címre! Köszönettel: Négy Mancs Centrum Kft.