Royal C k. Maxi Puppy 4kg

Royal C k. Maxi Puppy 4kg

Cikkszám: 50438
7 895 Ft.

#Kutya#1 évnél fiatalabb (JUNIOR, PUPPY)#Szárazeledel#Közepes kiszerelésRoyal Canin Maxi Puppy - Teljes értékű száraztáp nagy termetű kölyökkutyák számára

A nagy termetű kutyák fejlődési szakasza hosszú, a nem megfelelő étrendre nagyon érzékenyen reagálnak.
A túlzott energiabevitel gyors növekedést eredményez, ám visszafordíthatatlan károsodást okoz a csontrendszerben. Ezért a növekedési időszakban az energiadús étrendeket kerülni kell.

A Royal Canin Maxi Puppy (korábban: Royal Canin Maxi Junior) száraztáp a nagy termetű (26 - 44 kg), fejlődésben lévő kutyák sajátos szükségleteiről gondoskodik 15 hónapos korig.

-Harmonikus fejlődés: a fehérje és az energia megfelelő aránya, valamint a kiegyensúlyozott kalcium- és foszforbevitel biztosítják a csont- és izomrendszer harmonikus gyarapodását.

-Egészséges ízületek: a kondritin-szulfát, a glükozamin, az EPA és DHA zsírsavak már fiatal kortól elősegítik a kutyakölykök csont- és porcrendszerének egészségét

-A szervezet védelmének erősítése: az antioxidánsok (taurin, lutein, C- és E-vitamin) különleges elegye és a mannán-oligoszacharidok hozzájárulnak a szervezet természetes védekező rendszerének erősítéséhez.

-Acti Flora: táplálja és előmozdítja a kiegyensúlyozott bélflórát; az olyan prebiotikumok, mint a szárított répapép, frukto- és mannán-oligoszacharidok, a gyomor- és bélfalat támogatják; a psyllium (útifű) az emésztést segíti.

-A nagy termetű kutyák emésztőrendszere nagyon érzékeny, különösen fejlődésük alatt. A legújabb kutatási eredményeket felhasználva a Royal Canin tökéletesítette a Royal Canin Maxi Puppy kutyatáp emészthetőségét.

-Az L.I.P. (válogatott könnyen emészthető, értékes fehérjék) felhasználásával a Royal Canin Maxi Puppy kutyatáp a fehérjék 95%-os emészthetőségét garantálja. Az L.I.P. cimke egyet jelent a minőséggel: válogatott, könnyen emészthető, csúcsminőségű fehérjék, amelyek elősegítik az optimális emésztést.
Címkék