Pedigree 1,4 kg mini junior

Pedigree 1,4 kg mini junior

Cikkszám: 52976
1 390 Ft.

#Kutya#1 évnél fiatalabb (JUNIOR, PUPPY)#Közepes kiszerelés#SzárazeledelPEDIGREE MINI JUNIOR SZÁRAZELEDEL CSIRKEHÚSSAL ÉS RIZZSEL - 2kg

A Pedigree Mini Junior szárazeledel csirkehússal és rizzsel egy teljes értékű állateledel kistestű kölyökkutyák és anyakutyák számára vemhesség és szoptatás idején.

A PedigreeŽ Vital Protection™ szárazeledelt úgy fejlesztettük ki, hogy biztosítsa azokat a tápanyagokat, melyek a kutyák 4 kulcsfontosságú szükségletére hatnak: hozzájárul az erős immunrendszer, az egészséges bőr és szőrzet, a jó emésztés biztosításához miközben a kutyája fogait is segít tisztán tartani. A PedigreeŽ Vital Protection™ segít megőrizni a kutyája egészségét és vitalitását.

-Az összes alapvető ásványi anyaggal és vitaminnal az egészséges fejlődésért.

-Minden kiskutya megérdemli a boldog mosolyt. Mivel a kiskutyák szájuk segítségével élik le életüket, ezért a PedigreeŽ Junior Mini megfelelő arányban tartalmaz kalciumot és foszfort, hogy támogassa az egészséges fogak fejlődését.

-Minden kiskutya megérdemli az egészséges pocakot. Termékünk a fejlődésben lévő emésztőrendszernek megfelelő, könnyen emészthető csirkehúst és rizst tartalmaz.

-Minden kiskutya megérdemli, hogy egészségesen nézzen ki, és úgy is érezze magát. Receptjeink napraforgó olajat, amely természetes forrása az omega 6 zsírsavaknak, és cinket tartalmaznak, melyek segítenek táplálni kiskutyája bőrét és szőrzetét.

-Minden kiskutya megérdemel egy kis extra védelmet. A kiskutyák szeretik felfedezni a világot, de Önnek nem kell aggódnia. Receptjeink E-vitamint (ami egy antioxidáns) és ásványi anyagokat tartalmaznak, melyek létfontosságúak az immunrendszer támogatásában.

Összetevők:
Válogatott gabonafélék (ebből 4% rizs), Hús és állati származékok (ebből 14% csirkehús), Olajok és zsírok (0,5% napraforgóolaj), Növényi eredetű származékok, Ásványi anyagok
Címkék